Det siger kunderne

Vi sætter en ære i, at kunden er tilfreds med løsningen af opgaven.

Her kan du læse udtalelser fra nogle af vores tidligere kunder.

 • Sognepræst Margit Nørregaard Lauridsen

  For mig er en flytning meget privat, og da jeg skulle flytte til en præstegård, spurgte jeg mennesker, jeg har tillid til, om de kunne anbefale mig et flyttefirma. Og jeg var ikke i tvivl, da jeg valgte Westerlund & Wølk.

  De var fleksible til at sige ja til en flyttedato og hurtige til at levere flyttekasser. Min mand og jeg oplevede dem som hensynsfulde og opmærksomme. De var effektive og samtidig omhyggelige, havde en god tone og et godt humør.

  Jeg var glad for deres omhu for tingene og for boligerne, både den vi flyttede fra og præstegården, som vi flyttede til med bl.a. udlægning af tæpper, skånede dørtrin og dørkarme. Og der var en hjælpsomhed med at bringe de store møbler på plads og få flyttekasserne i de rigtige rum.

  Du kan trygt overlade dit bohave i Westerlunds & Wølks varetægt. Jeg kan kun på det varmeste anbefale dem til en flytning.

  Sognepræst Margit Nørregaard Lauridsen

 • Adm. ass. Tove Markussen, Bureau Veritas Certification, Fredericia

  Vi bruger altid flyttefirmaet Westerlund & Wølk til vores interne og eksterne flytteopgaver!

  De udfører vores flytteprojekter professionelt og kvikt og altid med et venligst smil på læben. Vi er begejstrede for deres fleksibilitet mht. til tidspunkter, vi ønsker flytningen foretaget på og ligeledes hvis der opstår ekstra opgaver udover det flyttejob, vi har bestilt dem til, er der aldrig nogen problemer!

  Jeg er glad for vores samarbejde med Westerlund & Wølk - så ved jeg at flytteopgaven er i gode hænder!

  Adm. ass. Tove Markussen, Bureau Veritas Certification, Fredericia

 • Jesper Hoffmann – Danish Pilote Service

  Vi har været 100% tilfreds med Westerlund & Wølks udførelse af flytningen til vore nye lokaler. Flinke, professionelle flyttefolk, der effektivt løste flytteopgaven, som vi ønskede det. Jeg kan kun anbefale deres service til andre!

  Jesper Hoffmann – Danish Pilote Service

 • John Sørensen

  Westerlund og Wølk transport har leveret et godt, professionelt stykke arbejde. Jeg har været godt tilfreds fra start til slut. God service og rare folk. Hele min whisky samling er intakt endnu.

  John Sørensen